Cum comand

Cum comand

1. Alegeti din produsele noastre prin selectare: categorie produs, produs

Informati-va in ce priveste produsele noastre pe paginile site-ului universulcopiilortai.ro.

2. Alegeti produsele dorite

Odata ce gasiti un produs pe care il doriti, tot ce trebuie sa faceti este sa dati click pe butonul "Adauga in cos" ce apare sub fotografia produsului, apoi veti fi directionati spre pagina cu detaliile produsului de unde vezi putea selecta marimea si/ sau cantitatea, dupa caz.

3. Vezi cosul de cumparaturi

In cosul de cumparaturi puteti schimba cantitatea sau puteti continua cumparaturile dand click pe "Continua cumparaturile” sau sa va actualizati cosul dand click pe "Actualizare cos" sau puteti sa continuati dand click pe butonul "Comanda”.

4. Cont site universulcopiilortai.ro

Odata ce cosul de cumparaturi contine produsele de care aveti nevoie in cantitatea dorita, daca aveti deja un cont introduceti datele de autentificare: adresa de email si parola. Daca nu aveti un cont puteti sa va creati unul.

5. Informatii facturare

Daca doriti facturarea si livrarea produselor pe o alta persoana decat cea care are creeat contul, puteti modifica aceste date: prenume, nume, adresa, telefon, judet, oras, cod postal. Pentru persoana juridica se completeaza suplimentar: firma, CUI, Nr. de inregistrare, prenume.

6. Metoda de livrare

Selectati metoda de livrare dorita, iar in functie de aceasta se va calcua si tariful transportului.

7. Modalitati de plata

Plata produselor comandate se poate face online cu cardul sau ramburs la curier, dupa confirmarea comenzii de catre un operator si primirea e-mailului de confirmare.

8. Finalizare comanda

Odata completate datele sus mentionate se poate vizualiza comanda cu toate costurile aferente, apoi faceti click pe butonul "Finalizare comanda". Dupa acest pas veti primi un e-mail de confirmare ce cuprinde datele comenzii.

Multumim pentru ca ati ales universulcopiilortai.ro.

Magazin de haine pentru copii - Chip si Dale - Universul copiilor tai
Andrei Muresanu, nr.1 Campia Turzii, Cluj 405100
Phone: +40 744 760 740