Despre noi

Despre noi

Dragi parinți, bunici, nășici,

Începând cu 2014 aveți un nou aliat în găsirea hainuțelor, încalțăminte și accesorii perfecte pentru copii voștri dragi – magazinul online WWW.UNIVERSULCOPIILORTAI.RO .

Universul Copiilor Tăi va deveni magazinul vostru preferat, pentru că vă asigură toate tipurile de produse și informațiile necesare luării deciziei de cumparare a unor hainuțe, chiar și în mediul virtual.

Gândit de persoane care s-au confruntat cu neajunsurile anumitor modele, materiale, masuri neprotrivite, Universul Copiilor Tăi vă va încanta prin lucruri practice, ideale pentru fiecare etapă de creștere a copilului.

Mai mult, bucuria și veselia se vor simți, dar se vor ți vedea, deoarece modelele colorate și cu imprimenuri nostime îi vor încanta atât pe cei mici, cât și pe adulți.

Un alt avantaj al magazinului UNIVERSUL COPIILOR TĂI îl constituie modalitatea facilă prin care puteți comanda ți intra în posesia produselor dorite. Fie ca veti fi năsici și gasiți cu greu timpul pentru a merge la cumparăturile premergatoare fericitului eveniment de creștinare a micuților, fie cî sunteți proaspeți părinți și încercati să vă organizați timpul după venirea micuțului pe lume, noul magazin online vă garantează o comandă ușoara și livrare în 48h în toată România.

În cazul în care produsul nu corespunde așteptărilor voastre, îl puteți returna în termen de 30 de zile.

Va invitam sa intrati in magazinul nostru si sa descoperiti lumea vesela a hainutelor pentru copii!

Cumpărături plăcute!

Magazin de haine pentru copii - Chip si Dale - Universul copiilor tai
Andrei Muresanu, nr.1 Campia Turzii, Cluj 405100
Phone: +40 744 760 740